O nás

Základním posláním naší dobrovolné nadace UFO je umožnit každému unesenému návrat domů. Uneseným můžete pomoct i Vy, staňte se dobrovolnými dárci. Možná se vám to bude zdát jako zdánlivě jednoduchý cíl, ale vězte, že u nás i v jiných zemích je mnoho unesených občanů země.

Abychom pomohli tuto nepříznivou situaci zvrátit, je činnost n.UFO zaměřena na následující podporu a ochranu unesených:

1.
Prevence nežádoucího únosu občana země.

2.
Pokud selžou mechanizmy prevence a občan je unesen, pak usilujeme o zkrácení jeho pobytu mezi mimozemšťany. Snažíme se unesenému co nejrychleji zajistit návrat.

3.
Unesený občan země, který strávil nějaký čas u mimozemšťanů, potřebuje pomoct se začleněním zpět do života. Účelem n.UFO je všestranná podpora a pomoc uneseným lidem s cílem umožnit jim návrat do běžného života na zemi. Klademe si za cíl snížit počet unesených lidí, Finanční podporou všech činností, které přispívají k účinné pomoci pstižených únosem UFO.

Aktualizováno:   07.06.2012 - 07:44:22